TÝDENNÍ MENU

Menu na týden od 12. do 16. dubna 2021

Pondělí

Polévka: Maďarská (BL)

  1. Rýžový koláč s brokolicí, mrkví a tofu zálivkou, dýně s kořením dobrá nálada (BL)

Úterý

Polévka: Marocká harira (BL)

  1. Bratislavská omáčka, jáhlový knedlíček, marinované tofu (BL), nebo seitanový plátek

Středa

Polévka: Kapustová (BL)

  1. Cizrnová omáčka s hlívou, čirok s lněným semínkem, červená řepa na tymiánu (BL)

Čtvrtek                 

Polévka: Krém z červené řepy s meruňkami a kmínem (BL)

  1. Čočková sekaná, jáhlovo mrkvová kaše, pečené cuketky (BL)
  2. Filetovaný candát na kmíně (100 g 100,- Kč, 150 g 150,- Kč), jáhlovo mrkvová kaše, pečené cuketky (BL) S OBJEDNÁVKOU JE TO NA JISTOTU

Pátek

Polévka: Dýňový krém se zázvorem a kurkumou (BL)

  1. Hrachová kaše s tempehem, jáhlové karbanátky se zeleninou, bylinková zelenina (BL)

Menu na týden od 19. do 23. dubna 2021

Pondělí

Polévka:  Brokolicová s jarní cibulkou (BL)

  1. Čočka na kurkumě a kokosovém oleji, čirok s dýňovým semínkem, pečené cuketky (BL)

Úterý

Polévka: Hrachový krém s uzeným tempehem (BL)

  1. Cuketky plněné rýží, rajčaty a olivami, pečená kořenová zelenina
  2. Seitan v cibulové omáčce, ječné kroupy, pečená kořenová zelenina

Středa

Polévka: Krémová z pečeného tuřínu a mrkve (BL)

  1. Cizrna Tandoori Masala, jáhlové šťouchance s pórkem, červená řepa na tymiánu (BL)

Čtvrtek                 

Polévka: Pórková s celerem (BL)

  1. Zapečená brokolice s tuřínem, cuketou, tofu a semínky, jáhlovo mrkvová kaše, dýně s červenou cibulkou (BL)
  2. Tilápie s kořením Steak That (100 g 80,- Kč, 150 g 120,- Kč), jáhlovo mrkvová kaše, dýně s červenou cibulkou (BL) S OBJEDNÁVKOU JE TO NA JISTOTU

Pátek

Polévka: Zeleninový krém s mungem (BL)

  1. Dýňové sladko pálivé kari, fazolové karbanátky (BL)

Hmotnost ryby je uváděna v syrovém stavu.

BL - zkratka, která říká, že pokrm je vyrobený z přirozeně bezlepkových surovin

Změna jídelníčku vyhrazena

Cena: menu 23,- Kč/10 dkg, polévka 25,- Kč, u kusových jídel (např. seitanový plátek, koláč, pizza - příplatek za kus - stanoven a zveřejněn v jídelně

Alergeny jsou uváděny na denním menu vyvěšeném v jídelně.

♥ Chceš pravidelně na e-mail dostávat týdenní menu jídelny Zahrada? Pokud ano, vyplň tento formulář ♥

PSTRUH SE ZELENINOU

Rybu je nejlépe si dopředu objednat. Stačí nejpozději v úterý během dne napsat email na zahradapejr@seznam.cz, nebo zavolat na telefonní číslo 608049040. Pár kousků navíc ale vždy máme ...